Brownie

Hozzvalk (kb.30 db-hoz)
15 dkg vaj
12 dkg liszt
10 dkg tcsokold
10 dkg tejcsokold
3 tojs
25 dkg cukor
2 csomag vanlis cukor
csipet s
Elkszts
A vajat s a csokoldkat egytt, vzgz felett megolvasztjuk. A tojsokat a van. cukorral s a cukorral habosra sszekeverjk, majd az olvasztott vajas-csokoldt hozzntjk a habos cukros-tojshoz. Hozzadjuk a lisztet, majd a csipet st is. A stt elmelegtettk 190C-ra, majd egy 30X20-as tepsit kiblelnk stpaprral s belentjk a ksz masszt. 20 percig stjk ezen a hfokon, majd megnzzk, hogy szilrdabb-e mr a teteje. rdemes odafigyelni, mert ahny fle st, annyi fle slsi id szval vatosan, nehogy oda gjen! :) Egy kssel megnzzk, s ha a teteje reped, a belseje pedig kicsit 'ragacsos' akkor kivesszk, s mg melegen felszeleteljk. Amg hl, a teteje is jobban szilrdul.

|